dijous, 18 d’agost de 2011

La manca d’ideologia

Ens trobem en una etapa social on la manca d’ideologia i valors és més gran que mai. En aquest sentit la política es troba com sempre en aquest camí i com a tal li costarà evolucionar un cop la societat hagi donat el pas.

Tot el ventall de partits polítics catalans té el mateix problema. La manca d’ideals i valors fa que cada cop el desencís de la gent estigui en auge i que per tant es tradueixi en una baixa participació. El que hem viscut a Catalunya no ha sigut cap fet aliè al tema en qüestió. Només es volia un canvi. Un canvi perquè la situació econòmica era dolenta, o pitjor, però ara podem veure que amb el canvi de color la situació és la mateixa, canvi de color o de banda, esquerres i dretes. L’ independentisme es troba en una situació una mica més avançada. Podem afirmar una defensa d’ideals i valors que tant ERC, SI, RCAT, CUP, compleixen. Ara és el moment de no perdre pistonada i començar a fer una política basada en ideals i valors. Defensant quelcom més que una dreta o una esquerra que al final acaben fent el mateix. Els partits independentistes han d’emocionar a la població amb les paraules que evoquin, els valors que defensin i els ideals dels respectius partits que compleixen fil per randa. Han de ser el reflex d’allò que volem i allò que defensaran. Fins ara hem pogut veure com la CUP ha fet una gran feina sense decebre als seus votants. RCAT ha seguit la mateixa línia amb la mala sort de no poder entrar al Parlament. SI ha defensat segon rere segon allò que havia promès i això a part d’emocionar a la població, et fa sentir que el teu vot dipositat ha merescut la pena. I, ara ERC, amb la renovació de l’executiva amb Junqueras al cap davant estic segur que farà vibrar a tots els independentistes, tal com ho va fer a les eleccions europees.

Per tant, es pot assegurar que si en aquestes eleccions a les corts espanyoles anem junts, farem vibrar a tot el país amb les emocions i amb la mà a cor perquè tindrem un equip que defensarà aquells valors i ideals que els catalans volem al país veí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada