divendres, 2 de setembre de 2011

Ha arribat el dia de la Independència de Catalunya


El poble català sempre s’ha caracteritzar per ser fort i superar tot tipus d’adversitats. Ha sabut estar a l’avantguarda en tot moment. Ha superat 300 anys de submissió a un estat que ha intentat eliminar-nos culturalment. Hem superat una guerra civil amb moltes pèrdues civils. Hem superat una llarga i forta dictadura que anava contra la nostra llengua i cultura.

Se’ns ha intentat imposar una llengua i cultura. Ni tant sols amb una dictadura ho han aconseguit. Som un poble fort i unit quant realment toca. Darrerament ens acabem queixant la poca unitat que tenim, però realment no som conscient de la unitat que si realment tenim, d’allò que tenim en comú. La sentència del TSJC no ha sigut més que un gran error per part d’Espanya. Els catalans som forts i com a tal ho aguantem tot menys quan ens toquen la nostra essència, la nostra identitat, allò que ens uneix i que ens fa ser una societat cohesionada. Si realment s’acaba portant a terme la sentència d’avui no serà més que el punt d’inflexió en el moment de dir adéu a Espanya. I com sempre el poble català actuarà de forma democràtica, pacífica, però unit en allò que ens fa ser el que som. Si després de nombrosos estudis avalats per la UE i demostrant que el sistema d’immersió lingüístic català fa que tinguem el mateix nivell de castellà que a la resta d’Espanya i que fa del català llengua vehicular a l’ensenyament és tombat vol dir doncs, que a Espanya no se’ns vol com a catalans i que per tant és el moment de dir adéu.

Com a jove polític seguiré defensant allò en que crec. I Catalunya serà la meva nació, el català la meva llengua i la cultura catalana el meu esperit. La llengua castellana seguirà sent una llengua important, com l’és l’anglesa o la francesa. Una llengua que seguiré emprant i dominant a la perfecció. Ha arribat el moment de dir adéu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada